Valikko Sulje

Lapaset & kämmekkäät

Lapasiin on tehty joko kiila- tai aukkopeukalo. Kiilapeukalo tehdään niin, että peukaloa varten levennetään lapasta peukalon tyvestä eli lapanen on vähän reilumman kokoinen peukaloon asti. Aukkopeukalossa peukalolle tehdään paikka lapaseen ilman levennystä.
Lapasten lisäksi teen myös kämmekkäitä/ranteenlämmittimiä, sormikkaita ja lapaskynsikkäitä. Lapasiin voin tehdä myös haluttuja kuvioita.

Kissakuvioiset lämpimät lapaset aukkopeukalolla – miesten koko. Lapasen koko pituus 32 cm, leveys 12 cm. Lapasissa kiertää koko kämmenosan kaksi lankaa ja ovat siksi lämpimämmät kuin yhdellä langalla neulotut.
Lapaset on neulottu Novitan 7-veljestä langasta, jossa 75% villaa ja 25% polyamidia. Lapaset voi pestä koneessa 40 asteessa.
Hinta 35 €

”Amppari”lapaset aukkopeukalolla – naisten koko. Lapasen koko pituus 26 cm, leveys 10,5 cm.
Lapaset on neulottu Novitan 7-veljestä langasta, jossa 75% villaa ja 25% polyamidia. Lapaset voi pestä koneessa 40 asteessa.
Hinta 25 €

Moomin Majakkasaari-lapaset kiilapeukalolla. Naisten koko, jossa lapasen koko pituus 27 cm ja leveys 10 cm. Lapsen koko 130 cm, jossa lapasen koko pituus 23 cm ja leveys 8,5 cm. (Katso myös yhteensopivat sukat)
Lapaset on neulottu Novitan Moomin Majakkasaari-langasta (väri Uimapuku), jossa 75% villaa ja 25% polyamidia. Lapaset voi pestä koneessa 40 asteessa.
Naisten koko – Hinta 25 €
Lasten koko – Hinta 20 €

Lapaskynsikkäät kiilapeukalolla – kynsikkäät, joissa lapasmaisesti sormien päälle laitettava lämmittavä huppu. Sopii hyvin esim. pilkintään tai muuhun harrastukseen missä sormenpäät tarvitaan käyttöön. Lapasen koko pituus 29 cm, leveys 10,5 cm.
Lapaset on neulottu Novitan Muumilaakso-langasta (väri musta-valkoinen), jossa on 75% villaa ja 25% polyamidia. Lapaset voi pesta koneessa 40 asteessa.
Hinta 35 €

Villa-lapaset aukkopeukalolla. Lapasen koko pituus 28 cm, leveys 10,5 cm.
Lapaset on neulottu Novitan Iceland Wool langasta, joka on 100% villaa. Lapasille suositellaan käsinpesua.
Hinta 25 €

Ohuet sormikkaat kiilapeukalolla. Sormikkaan koko pituus 25 cm, leveys noin10 cm.
Sormikkaat on neulottu Novitan Nalle Taika langasta, joka on 75% villaa ja 25% polyamidia. Sormikkaat voi pestä koneessa 40:ssä asteessa.
Hinta 33 €

Kämmekkäät / ranteenlämmittimet. Nämä on neulottu langasta, jossa 70% villaa ja 30% akryylia.
Isompi koko – Hinta 13 €
Pienempi koko – Hinta 10 €

Kirjoneulolapasia, lovikkalapasia ja huovutettuja lapasia.

Lapaset heijastavasta langasta, oikealla kuvassa valaistuna

Peruslapaset villalangasta

Lapaskynsikkäät – kynsikkäät joissa lapasmaisesti sormien päälle laitettava lämmittävä huppu. Sopii hyvin esim. pilkintään tai muuhun harrastukseen missä sormenpäät tarvitaan käyttöön.

Kämmekkäät, ranteen lämmittimet vaikka tietokoneella naputteluun